Contact

NutriPharma Diëtistenpraktijk is gevestigd in Apotheek City Plaza in het stadscentrum van Spijkenisse. De praktijk is gelegen op loopafstand van het Spijkenisse Medisch Centrum (voorheen Ruwaard van Putten ziekenhuis), huisartsenpost en metrostation Spijkenisse Centrum. De praktijk is bereikbaar met bus 105 en 84. U stapt dan uit bij halte Centrum. Komt u met de auto, dan kunt u deze betaald parkeren in parkeergarage City Plaza naast de apotheek. Het parkeren voor de deur van de apotheek is op eigen risico (laden en lossen).

NutriPharma Diëtistenpraktijk
Dr J.M. den Uyllaan 9
3201WR Spijkenisse
Telefoon: 06-38338785
Email: info@nutripharma.nl
Spreekuur: maandag en woensdag tussen 09:00 en 17:30u. Bij uitzondering en op verzoek is er op maandagavond soms ook ruimte voor consultatie. Vraag naar de mogelijkheden.

Elke dinsdag is er spreekuur tussen 08:00 en 17:00u in de huisartsenpraktijk van Gezondheidscentrum Oberonweg.

Adres:
Oberonweg 1
3208PE Spijkenisse

Op donderdag en vrijdag is geen spreekuur en ben ik telefonisch minder goed bereikbaar. Indien ik u telefonisch niet direct te woord kan staan, kunt u op het antwoordapparaat een bericht achterlaten.
Ook kunt u via WhatsApp een bericht sturen of een email naar info@nutripharma.nl. Op donderdag en vrijdag bekijk ik minimaal 1x per dag de berichten.

U kunt ook contact opnemen via het online contactformulier.

Verder is de praktijk tijdens alle feestdagen gesloten.


Grotere kaart weergeven