Apotheek City Plaza

10% korting op diverse supplementen
Vaste klanten bij NutriPharma Diëtistenpraktijk, ontvangen 10% korting op diverse vitamine- en voedingssupplementen. Welke supplementen onder deze actie vallen, is terug te vinden onder het kopje Tarieven (en vaste klanten korting). Ook voor alle andere vitamine- en voedingssupplementen en uw medicatie kunt u direct in apotheek City Plaza terecht.

Korting op glucosemeter en toebehoren
Voor nieuwe patiënten met diabetes type 1 of type 2, die nog geen glucosemeter hebben, biedt apotheek City Plaza een startpakket van GlucoLab (inclusief lancetten en test stripjes) aan voor 25 euro. Wanneer u de bloedglucosemeter al heeft, krijgt u in de apotheek de lancetten en teststrips ook tegen een scherpe lage prijs. Voor meer informatie over het startpakket en een gebruikersinstructie, kunt u terecht bij de apothekersassistentes of de apotheker.

Drinkvoeding
Voor klanten die op advies van NutriPharma Diëtistenpraktijk drinkvoeding of een andere medische voeding gaan gebruiken, biedt de samenwerking met apotheek City Plaza ook voordelen. Wanneer u deze preparaten krijgt voorgeschreven, wordt door de diëtist een machtiging ingevuld die aan de apotheker wordt overhandigd. Uw voeding wordt direct door de apotheek besteld en kan in de meeste gevallen de volgende dag aan u geleverd worden. Ook kunnen wij eerst een smaakpakket voor u bestellen. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden.