Apotheek City Plaza

10% korting op diverse supplementen
Klanten van NutriPharma Diëtistenpraktijk ontvangen eenmalig 10% korting op vitamine- en voedingssupplementen in Apotheek City Plaza.

Korting op glucosemeter en toebehoren
Voor nieuwe patiënten met diabetes type 1 of type 2, die nog geen glucosemeter hebben, biedt apotheek City Plaza een startpakket van GlucoLab (inclusief lancetten en test stripjes) aan voor 25 euro. Wanneer u de bloedglucosemeter al heeft, krijgt u in de apotheek de lancetten en teststrips ook tegen een scherpe lage prijs. Voor meer informatie over het startpakket en een gebruikersinstructie, kunt u terecht bij de apothekersassistentes of de apotheker.

Drinkvoeding
Voor klanten die op advies van NutriPharma Diëtistenpraktijk drinkvoeding of een andere medische voeding gaan gebruiken, biedt de samenwerking met apotheek City Plaza ook voordelen. Wanneer u deze preparaten krijgt voorgeschreven, wordt door de diëtist een machtiging ingevuld die aan de apotheker wordt overhandigd. Uw voeding wordt direct door de apotheek besteld en kan in de meeste gevallen de volgende dag aan u geleverd worden. Ook kunnen wij eerst een smaakpakket voor u bestellen. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden.

Voor CZ en Zilveren Kruis verzekerden kan medische voeding niet door de apotheek geleverd worden. Voor hen wordt medische voeding besteld bij Sorgente.