Paramedisch Centrum de Hoek

NutriPharma Diëtistenpraktijk heeft een samenwerkingsverband afgesloten met PMC De Hoek. Dit is de naam van het paramedisch centrum waar u terecht kunt voor fysiotherapie, manuele therapie, arbeidsfysiotherapie, medische trainingstherapie en advisering. Als u bij ons onder behandeling bent kan een voorstel gedaan worden voor een verwijzing naar de fysiotherapie bij klachten van het houding- en bewegingsapparaat.

Waarom PMC De Hoek?

  • Bij PMC De Hoek staat u als persoon centraal.
  • Een fysiotherapeut levert maatwerk. Daarom wordt bij iedereen individueel bekeken welke vorm van behandeling/interventie de voorkeur heeft.
  • PMC De Hoek staat garant voor professionele en deskundige maar vooral ook persoonlijke begeleiding. Met of zonder verwijzing van de huisarts/specialist.
  • PMC de Hoek heeft de visie dat u, door de intensieve samenwerking met en tussen verschillende hulpverleners, betere zorg ontvangt.
  • PMC de Hoek heeft een samenwerkingsverband met Delta Sportcentrum waar u begeleidt wordt tijdens het trainen.
  • Verder werkt PMC De Hoek samen met het reïntergratie bedrijf Fysergo. Veel werknemers van bedrijven uit de regio, volgen hier een revalidatietraining.
  • Verder werken zij samen met Belife. Via Belife kunt u meedoen aan een trainingstraject als u langdurige klachten heeft die niet goed herstellen of steeds weer terugkeren. Voor meer informatie kunt u terecht op onderstaand telefoonnummer of stel uw vraag via info@fysiotherapiedehoek.com
  • PMC De Hoek heeft drie locaties in Spijkenisse en één in Hellevoetsluis, dus altijd een locatie dicht in de buurt.

De fysiotherapeut bepaalt bij de intake, samen met u, welke behandeling het beste bij u past en zal vervolgens in overleg met u een vervolgafspraak maken.

Voor het maken van een afspraak:
Locatie Scholeksterhoek: 0181-624210
Locatie Heepvoorde: 0181-630310
Locatie Deltasport: 0641498900/ 0614353801
Website: www.fysiotherapiedehoek.nl
E-mail: info@fysiotherapiedehoek.com

Logo fysio de Hoek