• Geen spreekuur in de voorjaarsvakantie

  Van 26 februari tot 3 maart 2024 is er vanwege de voorjaarsvakantie geen spreekuur. Ik zal dan ook minder goed bereikbaar zijn, houdt er rekening mee dat berichten pas later beantwoord kunnen worden. Vanwege drukte en vakantie bedraagt de wachttijd voor nieuwe afspraken momenteel 3 weken.

 • Geen spreekuur in de herfstvakantie

  Van 16 tot 20 oktober is er vanwege de herfstvakantie geen spreekuur. Ik zal dan ook minder goed bereikbaar zijn, houdt er rekening mee dat berichten pas later beantwoord kunnen worden. Vanwege drukte en vakantie bedraagt de wachttijd voor nieuwe afspraken momenteel 4 weken.

 • Waarneming zomervakantie 2023

  Wegens zomervakantie ben ik afwezig van maandag 10 juli tot maandag 24 juli 2023. Collega Diana zal in deze periode mijn werkzaamheden binnen de praktijk overnemen. Zij beantwoord de telefoon/email en appjes en draait 1 of 2 dinsdagen het spreekuur in gezondheidscentrum Oberonweg. Houdt er rekening mee dat de wachttijd hierdoor langer kan zijn dan normaal. Dinsdag 25 juli ben ik er weer.

 • Waarneming zomervakantie 2022

  Wegens zomervakantie ben ik afwezig van maandag 27 juni tot maandag 18 juli 2022. Collega Diana zal in deze periode mijn werkzaamheden binnen de praktijk overnemen. Zij beantwoord de telefoon/email en draait 2 dagen het spreekuur (op dinsdag 28 juni en 12 juli) in gezondheidscentrum Oberonweg. Houdt er wel rekening mee dat de wachttijd hierdoor langer is dan normaal.