Nutripharma nieuws

Even voorstellen: waarneemster zwangerschapsverlof juni-november 2021

Hoi, ik ben Diana!
Vanaf 21 juni tot 1 november 2021 zal ik tijdelijk de praktijk van Melissa waarnemen. Graag stel ik mij voor:

Diana, partner van Léon en moeder van dochter Chloé van bijna 3 jaar. Ik ben graag in beweging en buiten, maar houd niet van sporten. Daarnaast lees ik graag en ben ik graag met dochterlief in de weer met boekjes lezen, tekenen, verven en knutselen.

Als jong meisje wist ik al dat ik diëtist wilde worden. In 2013 heb ik mijn diploma behaald en vervolgens tot 2019 o.a. in loondienst als diëtist in Spijkenisse gewerkt. Waaronder in gezondheidscentrum Oberonweg en in Huisartsenpraktijk City Plaza, waar Melissa en ik buren waren. Door deze werkervaring ben ik redelijk bekend in Spijkenisse. Sinds 2019 werk ik als zelfstandige en naast Spijkenisse, ook in Rotterdam (Oost) en Alphen aan den Rijn.

De afgelopen jaren werk ik veel met mensen met gewichtsproblemen (te hoog of te laag gewicht), diabetes type 2, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, darmklachten (m.u.v. FODMAP dieet), multiple sclerose en kinderen. Schroom niet om contact op te nemen mocht uw diagnose/probleem er niet tussen staan, ik heb kennis en ervaring op meerdere gebieden. Ik ben in afwezigheid van Melissa op haar 06-nummer en email te bereiken.

Hopelijk tot snel!
Groetjes, Diana Noordman, diëtist

Reacties uitgeschakeld voor Even voorstellen: waarneemster zwangerschapsverlof juni-november 2021